Doe de Energiecheck!

16 februari 2016

Heeft u het idee dat u op koude dagen voor de mussen stookt? Wilt u duurzamer omgaan met energie? Kan uw wooncomfort ook wel wat omhoog? Dan is de gratis Energiecheck in uw woning waarschijnlijk interessant.

Met de energiecheck bekijkt een van onze medewerkers of uw woning energiezuiniger kan worden gemaakt. Bijvoorbeeld door het vervangen van de CV-ketel door één met een hoger rendement of door het vervangen van enkel glas door dubbel glas. Ook kijken we naar de isolatie van uw woning.

Energie besparen kan door uw woning op deze punten te verbeteren. Met de Energiecheck krijgt u een beeld van de mogelijkheden en kosten. De wat grotere verbeteringen kunnen alleen in overleg met uw verhuurder gerealiseerd worden. In dat geval mag de verhuurder een redelijke huurverhoging vragen. Wij kunnen samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn en bieden ondersteuning in het overleg met de verhuurder.

Daarnaast bespreken we welke kleine aanpassingen u zelf kunt doen om de woning energiezuiniger te maken. Hierbij kunt u denken aan een waterbesparende douchekop, spaarlampen en radiatorfolie.

Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met het Wijksteunpunt Wonen. De contactgegevens vindt u hier.

Eerst meer informatie?

Zie ook onze website huurders.info/energie-besparen

En onze folders/brochures:

Energiebesparing, het Wijksteunpunt Wonen helpt (download pdf)

Hoge energierekening? 24 tips om energie te besparen (download pdf),  en

Werk aan de Woning (download pdf)

 

Artikel delen:

!WOON