Slim gebruik van de Slimme Meter in 1067

26 juli 2016

Wijksteunpunt Wonen Nieuw West organiseert op 31 augustus de bijeenkomst Slim gebruik van de Slimme Meter in postcodegebied 1067. De inloopbijeenkomst is van 16.30 – 20.00 uur in Huis van de Wijk het Pluspunt aan de Albardakade 5-7.

Alle Amsterdammers krijgen de komende jaren een nieuwe Slimme Meter in huis. Postcodegebied 1067 is deze zomer aan de beurt. Wie de Slimme Meter slim gebruikt, krijgt meer inzicht in het energie gebruik thuis en hoe daarop bespaard kan worden. Maar hoe werkt zo’n Slimme meter eigenlijk?  Wat heb ik er aan? Ben ik verplicht om deze te accepteren? Hoe gaat de aanleg in zijn werk? En het gebruik? Deze en andere vragen kunt u stellen tijdens een speciale bijeenkomst. Wijksteunpunt Wonen en ASW organiseren deze i.s.m. Alliander en Quintens voor bewoners in dit postcodegebied. U kunt hier op het moment dat het u uitkomt binnenlopen en al uw vragen kwijt en informatie krijgen.

Nu alvast meer weten? Kijk dan ook hier.

Artikel delen:

!WOON