Ymere stort onterecht geïnde kosten terug

15 augustus 2016

Huurder moest van Ymere meewerken aan het plaatsen van een C.V. ketel in haar woning. Om de C.V. ketel te plaatsen moest de keuken in de woning van huurder veranderd worden. Huurder die door haar fysieke belemmeringen, een aangepaste keuken heeft, moest voor de extra aanpassingen in de nieuwe keuken 400 euro betalen. Dit terwijl het niet haar keus was om de C.V. ketel te plaatsen.

Toen huurder een half jaar later in contact kwam met het Wijksteunpunt Wonen deed zij haar verhaal. Er is gelijk een brief gestuurd naar Ymere voor het terugstorten van het bedrag van rond de 400 euro. Gelukkig besefte Ymere ook dat er ergens iets mis was gegaan in het traject en het bedrag is zonder verdere discussie direct teruggestort aan huurder.

Artikel delen:

!WOON