Huurrechtadvocaat Mr. Mark Schmidt

19 december 2016

Advocatenkantoor Schmidt werkt sinds medio 2016 samen met Wijksteunpunt Wonen Nieuw-West. Mr. Mark Schmidt is huurrechtadvocaat en is verbonden aan de werkgroep huurrecht van de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland.

Naar aanleiding van een nadere kennismaking tussen teamleider Edo Gommers van ons Wijksteunpunt en advocaat Mark Schmidt gaan zijn advocatenkantoor en ons Wijksteunpunt in de praktijk bekijken wat zij voor elkaar kunnen betekenen.

Vooralsnog zal Mr. Schmidt daar, waar nodig is, inspringen bij spreekuren. Verder zal Wijksteunpunt Wonen Nieuw-West zaken, die beter door een advocaat behandeld kunnen worden, doorsturen. Omgekeerd kunnen de medewerkers van de Wijksteunpunten een beroep doen op Advocatenkantoor Schmidt, bijvoorbeeld in verband met meer gecompliceerde juridische kwesties.

Zijn gegevens:

Kantoor: Eerste Helmersstraat 217 hs, 1054 DW Amsterdam. Tel. 020-7766798. E-mail: mark@advocatenkantoorSchmidt.nl

www.advocatenkantoorschmidt.nl

Artikel delen:

!WOON