Wijksteunpunten Wonen en ASW samen verder als !WOON

04 januari 2017

Na ruim een jaar hard werken is het zover: per 1 januari 2017 zijn alle Wijksteunpunten Wonen en het ASW samen één organisatie: !WOON – thuis in de stad. Op 12 januari is de echte start en staat ook de nieuwe website https://www.wooninfo.nl online. Als vanouds zijn wij er voor huurders met vragen  over hun woonsituatie en bieden we ondersteuning aan bewonersgroepen. Binnenkort zijn we er ook voor eigenaar-bewoners die willen weten wat hun rechten en plichten zijn of die advies nodig hebben voor hun VVE. Bovendien zal !WOON digitaal makkelijker bereikbaar zijn met een online vraagbaak.

Thuis in de stad
Amsterdam is een dynamische stad en een gewilde plek om te wonen. !WOON werkt met bewoners aan een prettig, goed onderhouden en betaalbaar thuis voor iedereen, met hulp bij renovaties, informatie over woonlasten en onderhoud, advies en ondersteuning bij zelfbeheer en verduurzaming voor nu en in de toekomst: samen maken we de stad. Met onze aanwezigheid in alle stadsdelen is !WOON overal toegankelijk voor mensen met vragen over wonen. Per 1 januari 2017 kunnen alle bewoners zowel offline als online terecht bij !WOON. Onze medewerkers adviseren, ondersteunen en wijzen de weg met de vertrouwde expertise en betrokkenheid: we zijn thuis in de stad.

Meer doelgroepen, meer dienstverlening
Om aan alle bewoners van de stad dezelfde ondersteuning te kunnen bieden zijn alle Wijksteunpunten en het ASW samengegaan in één organisatie. Er is een efficiëntieslag gemaakt en het dienstenaanbod is uitgebreid. Zo kunnen naast huurders ook VVE-leden en potentiële kopers terecht bij !WOON. Bewoners die niet in de gelegenheid zijn om naar een spreekuur te komen kunnen online vragen stellen en informatie opvragen. !WOON zal actief zijn in de hele Metropoolregio Amsterdam.

Start 1 januari 2017
In de stadsdelen Centrum, Noord, West, Zuid, Nieuw-West en Zuidoost zullen de !WOON vestigingen bereikbaar zijn op de huidige adressen van de Wijksteunpunten. De vestiging in stadsdeel Oost zal verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Tweede Boerhaavestraat 46. Meer informatie over de adressen en openingstijden vindt u op www.wswonen.nl. Per 1 januari 2017 is de nieuwe website van !WOON online: www.wooninfo.nl Telefonisch zullen alle !WOON locaties vanaf die dag bereikbaar zijn op één centraal nummer: 020-5230130.

Artikel delen:

!WOON