Van der Kunbuurt onzeker over plannenmakerij

26 juni 2017

De Van der Kunbuurt is een rustig buurtje in Amsterdam Oost, dichtbij het Centrum en het Amstelstation. Sinds enige tijd maken de bewoners zich zorgen over hun toekomst. De dure grond onder hun voeten blijkt te inspireren tot plannen om hun woningen te vervangen door hoogbouwpanden. Volgens de bewonerscommissie is er al vele jaren een harde toezegging dat de buurt tot 2025 met rust gelaten zal worden. Vorige week publiceerde Het Parool hierover hun ingezonden stuk en op 12 juli gaan de bewoners inspreken bij de gemeenteraad. !WOON adviseert de bewoners bij hun overleggen over de toekomst.

Lees hier de ingezonden brief van een bewoner in het Parool.

Lees hier meer over rechten en plichten bij ingrijpende plannen.

Artikel delen:

!WOON