Succes met cursussen voor VvE’s

31 juli 2017

!WOON organiseert het hele jaar door 24 VvE cursussen, verspreid door de hele stad. Op woensdag 12 juli vond er een VvE cursus in de Honingraat Amsterdam Nieuw-West plaats. Op het programma stond deze avond ‘de financiën van de VvE’. Er was een mooie opkomst van ruim 50 enthousiaste en leergierige eigenaar-bewoners.

In deze cursus kregen de aanwezigen informatie over onder andere de jaarrekening, de begroting, de verplichte spaarpot en toekomstige uitgaven. Veel voorkomende problemen zoals wat te doen met wanbetalers en de controle van de kascommissie zijn besproken. Er was vanzelfsprekend voldoende ruimte voor vragen van de deelnemers.  Bovendien hadden de deelnemers de mogelijkheid zich aan te melden voor een kosteloze brandweercheck, waarbij de brandweer de gemeenschappelijke ruimtes van het complex, of de individuele appartementen inspecteert.

Mocht u deze en of één van de andere VvE cursussen nog niet bijgewoond hebben en heeft u wel interesse? Meldt u dan aan want vol=vol!

Artikel delen:

!WOON