Hectiek op de woningmarkt: cursus voor startende kopers

Erfpacht

18 augustus 2017

De Amsterdamse woningmarkt is op dit moment erg hectisch en razend populair. Het is daarom goed om niet zomaar over te bieden op een appartement zonder een gedegen onderzoek te doen en je goed te informeren. Voor iedereen die een woning kopen wil kopen in Amsterdam en door de bomen het bos wil blijven zien, organiseert !WOON de gratis cursus voor startende kopers!

Tijdens de cursus krijg je informatie en advies over welke manieren er zijn om een woning te vinden, waar je op moet letten tijdens een bezichtiging, welke vragen je aan de makelaar kan stellen en welke stukken je dient op te vragen. Daarnaast leggen we de juridische kant van het kopen van een woning uit, zoals wat er gebeurt als je een bod hebt gedaan. Wanneer is de koopovereenkomst definitief? Ook geven we een overzicht welke kosten er nog meer komen kijken bij het kopen van een woning, bijvoorbeeld de erfpacht, de VvE bijdrage, notariskosten, overdrachtsbelasting etc.

Wil jij goed geïnformeerd de Amsterdamse woningmarkt betreden? Laat je dan informeren tijdens deze gratis cursus op 27 september. Meld je vooraf aan door een email te sturen naar aanmelden@wooninfo.nl met je naam, adres en de cursus die je wil bijwonen, want vol is vol.

Datum en tijdstip: 27 september 2017 19.30-21.00

Locatie: hoofdlocatie Eigenwijks

Jan Tooropstraat 6

1062 BM Amsterdam

Voor meer informatie of andere cursussen kijk op www.wooninfo.nl/agenda

 

Artikel delen:

!WOON