!WOON en Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag in de pers

21 augustus 2017

Regelmatig weet de media ons te vinden om te reageren op nieuws, om duiding te geven op ontwikkelingen of om aandacht te schenken aan onze bezigheden. We werken hier natuurlijk graag aan mee: via de media kunnen we veel mensen bereiken, en werken we tegelijkertijd aan onze naamsbekendheid.Zo vroeg AT5 op 12 augustus ons Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag om een reactie over een verhuurder die een woning aanbiedt waarin niet gekookt mag worden. Van de gekke natuurlijk. Dit item opende het nieuws.

Op 17 augustus schreef de Telegraaf een paginagroot artikel in het Amsterdam katern over het Meldpunt naast een nieuwsbericht over een nieuwe verhuurtruc die het Meldpunt naar buiten bracht.

Op zaterdag 19 augustus schreef ook Het Parool over allerlei rare bepalingen in huurcontracten en voor dit artikel werd opnieuw het Meldpunt geraadpleegd.
Artikel delen:

!WOON