Gratis beheerprogramma voor kleine VvE’s in Amsterdam

02 oktober 2017

Kleine VvE’s kunnen vanaf 2 oktober gratis gebruik maken van ons nieuwe online beheerprogramma. In de gemeente Amsterdam zijn ongeveer driekwart van de VvE’s klein. Voor deze kleine VvE’s is het inhuren van een professionele beheerder vaak een kostbare aangelegenheid. Hierdoor zijn zij aangewezen op zichzelf. Het hoofd boven water houden binnen het oerwoud van regels is moeilijk. Met het online beheerprogramma bieden wij deze VvE’s een helpende hand.

Ons streven is het activeren van kleine VvE’s in Amsterdam zodat zij beter functioneren en er gezamenlijk besluiten worden genomen over toekomstig onderhoud. Wij hopen dat dit programma bijdraagt aan de besluitvorming binnen de VvE over het gebouw en de gezamenlijke belangen.

Dit programma is een aanvulling op de bestaande dienstverlening aan eigenaar-bewoners en VvE’s. Voor meer informatie of om u gelijk aan te melden klik hier.

Artikel delen:

!WOON