Woonspreekuur in Haarlemse Transvaalbuurt

01 oktober 2017

Op 30 september opende burgemeester Wienen het nieuwe buurtpand Cronjéstraat 1a in de Haarlemse Transvaalbuurt. Twee keer per week kunnen bewoners van de Transvaal- en Frans Halsbuurt hier terecht voor het !WOON-spreekuur. Stichting Dock en de gemeente Haarlem zelf bieden de bewoners onder andere spreekuren en activiteiten.

De gemeente Haarlem voert in de buurt al enige tijd het “project Lelie” uit. Onderdeel daarvan is het bestrijden van diverse misstanden. Bewoners die problemen hebben met hun woonsituatie kunnen in deze buurt nu ook rekenen op de onafhankelijke en deskundige ondersteuning van !WOON. Indien nodig is ook een collega van het Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag beschikbaar.

Bewoners uit de Transvaal- en Frans Halsbuurt kunnen bij het !WOON-spreekuur op Cronjéstraat 1a terecht op woensdag van 15-17 uur en op donderdag van 18-20 uur.

 

Artikel delen:

!WOON