17 nieuwe energiecoaches

08 februari 2018

Sinds december 2017 hebben wij 17 bijzondere nieuwe energiecoaches. Dit zijn Toegepaste Psychologie studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Ze gaan kijken hoe de duurzaamheidsboodschap het beste gecommuniceerd kan worden met als doel dat zoveel mogelijk Amsterdammers ook echt over gaan tot energiebesparingsmaatregelen. Verder gaan ze in duo’s deur-aan-deur in complexen die zijn aangewezen door Stadgenoot en Rochdale. Het werkt als volgt: de corporatie stuurt hun eigen bewoners een brief waarin staat hoe belangrijk ze energiebesparing vinden en daarom een samenwerking zijn aangegaan met Gemeente Amsterdam en Stichting !WOON. Ook wordt uitgelegd wat de Energiecoach inhoudt en op welke dagen en tijden de energiecoaches langs komen in hun straat of complex. Bewoners kunnen een afspraak maken als ze dat prettiger vinden.

Artikel delen:

!WOON