Week van de VvE: 19 – 23 februari 2018

14 februari 2018

De gemeente Amsterdam organiseert van maandag 19 februari tot en met vrijdag 23 februari de week van de VvE. Een week waar de VvE en haar leden centraal staan. Er worden workshops, bijeenkomsten en cursussen georganiseerd over het reilen en zeilen van een VvE. Voor het volledige programma en om u aan te melden voor een bijeenkomst/bijeenkomsten klik hier.

!WOON neemt ook deel aan de week van de VvE. Wij organiseren op dinsdag 20 februari de cursus ‘VvE de basis’, verzorgen op vrijdag 23 februari een workshop over ons online beheerprogramma voor kleine VvE (VVE123) en hebben inloopspreekuren waar eigenaar-bewoners met vragen over de VvE terecht kunnen.

Op donderdag 22 februari vindt een netwerkbijeenkomst plaats in de Posthoornkerk. VvE’s, eigenaar-bewoners en professionals kunnen elkaar tijdens deze netwerkbijeenkomst ontmoeten. Vragen over erfpacht, energiebesparing, het meerjarenonderhoudsplan, de splitsingsakte, etc. kunt u stellen aan VVEBelang, de gemeente Amsterdam, Vereniging Eigen Huis, Makelaarsvereniging Amsterdam en !WOON. De bijeenkomst wordt geopend door wethouder Ivens. Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst kan via de website van de gemeente. Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Bent u niet in de gelegenheid om tijdens de week van de VvE uw vragen te stellen en u te laten informeren over de VvE? U bent ook in de rest van het jaar van harte welkom bij !WOON voor informatie en advies.

Artikel delen:

!WOON