Succesvolle advisering bewoners bij renovatie en vernieuwing

28 maart 2018

“Het afgelopen jaar is er op meerdere plaatsen in ons land onrust ontstaan tussen huurders en woningcorporaties door gebrek aan inspraak en overlast. Houden woningbouwverenigingen zich aan de regels?” Zo berichtte Zembla in een recente uitzending. Vervelende voorbeelden van bewoners in de knel. Opvallend: Amsterdam kwam niet voor in het overzicht van problemen.  In de hoofdstad hebben huurdersorganisaties, gemeente en corporaties goede afspraken gemaakt over renovaties. Met afspraken alleen kom je er niet, daarom helpt en adviseert !WOON vele bewonerscommissies in en rond Amsterdam. Betrekken van bewoners in een vroeg stadium leidt meestal tot een goed proces met tevreden bewoners en verhuurder. We hebben in dit dankbare werk een aantal vacatures. We zoeken mensen met hart voor bewoners en talent om te adviseren. Bewoners verdienen een goed opgeknapte en comfortabele woning tegen een redelijke prijs.

Artikel delen:

!WOON