Het WOON Magazine 2018 is uit!

18 april 2018

Vandaag verschijnt !WOON Magazine. Boordevol nuttige informatie voor huurders en eigenaar bewoners. In de loop van april krijgen circa 300.000 huishoudens in Amsterdam de aanzegging voor de huurverhoging in de bus. Een heel goed moment om huurprijs, onderhoud, servicekosten en energiegebruik te checken. Eigenaar bewoners zijn deels nog bezig met plannen van de jaarvergadering van hun VvE of uitvoering van hun onderhoudsplan. Het is lente, nieuwe energie en tijd om af te rekenen met gebreken aan of ongemakken in de woning. Misschien ook tijd om te kijken naar wensen voor isolatie van de woning of mogelijkheden om te besparen op energie. Is de woning ook brand- en inbraakveilig? Vele nuttige tips en verwijzingen helpen bewoners. Wie vragen heeft of hulp wenst kan terecht bij !WOON.

Het magazine wordt in een oplage van 360.000 exemplaren huis aan huis verspreid in vrijwel heel Amsterdam. Op 4 mei is die klus geklaard, dus het kan nog even duren voor iedereen is voorzien. Het magazine is ook als katern opgenomen in de MUG van mei. Het magazine is hier digitaal te bekijken en exemplaren kunnen opgehaald worden bij de vestiging van !WOON in de buurt.

Artikel delen:

!WOON