Vragenlijst voor nieuwe huurdersvereniging in Amsterdam

18 april 2018

Amsterdam krijgt een nieuwe stedelijke huurdersorganisatie. Wilt u inbreng hebben op wat deze gaat doen? Tot en met 13 mei kunt u via de link hieronder een vragenlijst invullen.

Tot en met 2017 was er de Huurdersvereniging Amsterdam. Het wegvallen van deze organisatie wordt door velen ervaren als een gemis. !WOON en het Woonbond Kennis- en Adviescentrum zijn door de gemeente Amsterdam gevraagd de mogelijkheden voor een nieuwe organisatie te onderzoeken. De uitkomsten worden op zaterdag 26 mei gepresenteerd tijdens een bijeenkomst over het opzetten van een nieuwe Amsterdamse huurdersvertegenwoordiging. Als u deze wilt bijwonen kunt u in de vragenlijst uw mailadres vermelden, dan ontvangt u een uitnodiging.

U kunt hier de vragenlijst invullen (tot en met 13 mei)

Artikel delen:

!WOON