Excessen op de overkokende woningmarkt

23 mei 2018

Een gezin ingekwartierd in je woning? Bizarre contracten, extreme prijzen en slimme truuks om de huurder als melkkoe te gebruiken. We zien veel rare zaken op de Amsterdamse woningmarkt. Het jaarverslag van ons Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag biedt een bloemlezing. Vandaag presenteren we het boekje met boeiende en bizarre verhalen en analyses van ontwikkelingen. Verval van de huurprijsbescherming, verwarring en rechtsonzekerheid door tijdelijke contracten, illegale hotels en vakantieverhuur,  hardnekkige bemiddelingskosten en gebrekkige rechtspositie bij woningdelen zijn zaken waar veel huurders mee te maken krijgen. Lees de verhalen over huisjesmelkers, dankbare huurders, opgeloste problemen en ook zaken waar het meldpunt of de andere medewerkers van !WOON niets aan kunnen doen.  Het jaarverslag is hier te lezen

Artikel delen:

!WOON