Oplichters actief bij kamerverhuur Polanenstraat 1

29 augustus 2018

Woningzoekenden opgelet: op het adres Polanenstraat 1 zijn oplichters actief. Verschillende mensen reageerden op het aanbod van een kamer via Facebook. Ze kregen direct een uitnodiging en na bezichtiging van de kamer moesten ze alvast de borg betalen. Na deze betaling reageerden de “verhuurders” niet meer, of werden de gedupeerden aan het lijntje gehouden. Er zijn nu minimaal drie aangiftes gedaan bij de politie. We roepen álle gedupeerden van deze oplichting op om aangifte te doen. De politie wil er nu serieus werk van maken. Fijn, want deze zaak speelde ook al in 2017. Ook toen waren er al vele gedupeerden op dit adres.

 

Opgelicht of vermoeden van oplichting met woonruimte?
Neem contact op met ons Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag.

English: see our tips on avoiding housing scams

Artikel delen:

!WOON