Eef Meijerman ontvangt erepenning gemeente Amsterdam

18 oktober 2018

Woensdag 17 oktober nam Eef Meijerman afscheid als directeur van !WOON. Uit handen van wethouder Laurens Ivens ontving hij de Frans Banninck Cocq penning van de gemeente Amsterdam voor zijn ruim 35 jaar inzet voor goede, betaalbare en duurzame huisvesting voor Amsterdammers. Een prachtige waardering voor een bijzondere prestatie. Eef verkeert in goed gezelschap: eerder werd de penning uitgereikt aan onder andere Jos Brink, Drs P, Frank de Boer, André van Duin en Liesbeth List. Het afscheid vond plaats in community gebouw Ru Paré in Amsterdam West, geheel in stijl van de werkwijze van Eef en !WOON: de bewoner centraal. Ruim 100 vertegenwoordigers van bewonersorganisaties, gemeente, corporaties en andere betrokkenen namen deel aan een programma dat ons meevoerde door drie decennia Amsterdamse huisvesting. Drie (ex)wethouders en vele anderen spraken lovende woorden over de inzet van Eef en het werk van !WOON. Na de officiële receptie volgde een prachtig feest met collega’s en oud collega’s. Daarmee eindigde het tijdperk Eef als directeur. Stilzitten zal hij niet: hij gaat zich  nu wijden aan zijn nieuwe taak als senior adviseur aardgasvrij.

Artikel delen:

!WOON