Bewuste kopers in Amsterdam

12 november 2018

Woningzoekers kopen in Amsterdam vaak een appartement. U woont dan  samen met meerdere eigenaren of huurders onder hetzelfde dak. Alle eigenaren zijn lid van de vereniging van eigenaren (VvE). Samen bent u verantwoordelijk voor onderhoud van het pand. Als nieuwe eigenaar neemt u de plaats van de oude eigenaar in. Laat u goed  informeren voordat u een appartement koopt!

De gemeente Amsterdam vindt het belangrijk dat kopers goed op de hoogte zijn vóórdat zij een appartement kopen. Samen met de Makelaarsvereniging Amsterdam, Rabobank, VvE Belang, VVE-beheerder Kalhorn, natariskantoor Klein Binnekade en !WOON is een informatieve flyer ontwikkeld. Speciaal bedoeld om kopers te wijzen op de gevolgen van de aankoop van een appartement. Onze oproep: weet wat u koopt, controleer of de VvE goed functioneert en of er voldoende geld wordt gespaard voor toekomstig onderhoud.

Overweegt u om een appartement te kopen? Informeer uzelf over de VvE!

 

Artikel delen:

!WOON