Eerste Energiedisplays uitgereikt, doe ook mee!

20 november 2018

De eerste Amsterdammers zijn de afgelopen tijd voorzien van een handig Energiedisplay in huis. Met deze eenvoudige Energiedisplay, gekoppeld aan de slimme meter zien zij voortaan continu en direct hoeveel energie de apparatuur in huis verbruikt. In meerdere pilots is bewezen dat dit directe grip op energiegebruik hen straks 6-10% energiebesparing oplevert. De bewoners krijgen dit Energiedisplay via !WOON een jaar lang gratis in bruikleen omdat zij meedoen aan een landelijk onderzoek. Iedere Amsterdammer met een slimme meter in huis* kan zich hiervoor nog aanmelden!

Help je ook mee te bewijzen dat Amsterdam ook zoveel kan besparen? Meld je dan aan voor het onderzoek via www.wooninfo.nl/energiedisplay**.   50% van de deelnemers krijgt deEnergiedisplay minimaal een jaar gratis in bruikleen.

Binnenkort is de display ook te koop in Amsterdam. Zie voor meer informatie nu alvast: https://www.eco-logisch.nl/Geo-Geo-Trio-II-energiedisplay-9866

* de Energiedisplay werkt alleen bij slimme meters met bouwjaar 2014 of nieuwer.

** op deze website staat ook een aantal aanvullende voorwaarden voor deelname aan het onderzoek.

 

 

Artikel delen:

!WOON