Energiecoaches van start in Haarlem

06 november 2018

Dit voorjaar gaven 5 energiecoaches in Schalkwijk energie-advies aan huis. De proef is geslaagd en nu het weer kouder wordt gaan we opnieuw van start, met meer coaches en voor álle bewoners van Haarlem!

Samen met drie corporaties en de Gemeente Haarlem zetten we ons de komende maanden in om zoveel mogelijk Haarlemmers te bereiken. Vanaf 1 november gaan de vrijwillige energiecoaches op pad. De energiecoach komt op afspraak bij u thuis langs. U krijgt dan praktische en persoonlijke tips voor uw situatie en uw woning. U krijgt ook meteen een aantal producten waarmee u energie bespaart. Daarmee heeft u de eerste euro’s al verdiend!

Eén van de deelnemers: “Ik merk dat ik direct bewuster werd van mijn gedrag. Ook denk ik dat de bespaarproducten me zullen helpen, bijvoorbeeld de brievenbusborstel en de radiatorfolie. Ook zet ik nu de kraan pas aan wanneer ik onder de douche stap”.

Wilt u ook gratis en vrijblijvend advies én voor €20 bespaarproducten? Meldt u zich dan nu aan via Meld u aan via onze website of geef bel tijdens kantooruren naar 020 – 523 0190. We noteren uw gegevens en de energiecoach belt u terug om een afspraak te maken.

Ons aanbod geldt voor elke Haarlemmer. Het maakt niet uit of u huurt of eigenaar bent. Energie besparen kan in bijna elke woning, oud of nieuw. Energiecoaches zijn vrijwilligers, getraind en begeleid door !WOON. De gemeente Haarlem biedt u dit aan samen met de corporaties Elan Wonen, Pré Wonen en Ymere. In Amsterdam geldt hetzelfde aanbod, mogelijk gemaakt door de gemeente.

Artikel delen:

!WOON