Koud he!? Isoleer de woning en bespaar op energie!

22 november 2018

De winter is in het land, dat is goed te voelen. Is uw woning ook goed geïsoleerd en comfortabel? Valt er misschien nog te besparen? Goed voor het milieu en voor uw portemonnee. !WOON adviseert en helpt.

Zelf besparen

Valt er misschien te besparen op energiegebruik? Een energiecoach kan u bij u thuis informeren over kleine ingrepen om zelf te doen. Zuinige lampen, radiatorfolie, ontluchten van de CV, waterbesparende douchekop, stookgedrag, uitzetten van apparaten en andere handige tips en andere  mogelijkheden komen aan de orde. Het bezoek is gratis voor inwoners van Amsterdam en Haarlem en u krijgt ook nog een aantal bespaarproducten cadeau.
Vraag snel een bezoek aan!

Isoleren van de woning

Heeft de woning nog enkel glas? Dat is niet meer van deze tijd. Is het rendement van de stookinstallatie wel hoog genoeg, of is de installatie verouderd? Misschien zijn er ook goede mogelijkheden voor dak- of vloerisolatie. U kunt samen met uw buren actie ondernemen. Zelf met de VvE regelen als u eigenaar bewoner bent, of samen met de buren een voorstel aan de verhuurder doen.
!WOON kan u daarbij helpen.

Artikel delen:

!WOON