Week van de VvE: 25 – 28 februari 2019

07 februari 2019

Voor het derde jaar organiseert de gemeente Amsterdam in samenwerking met VvEBelang, Makelaarsvereniging Amsterdam, Vereniging Eigen Huis en !WOON de Week van de VvE. Er zijn cursussen, workshops en een informatiemarkt voor bewoners in Amsterdam. Deelname is gratis.

Het programma is divers; van elektrische laadpalen tot inbraakpreventie en van planmatig onderhoud tot verhuur in de VvE. In het programma is rekening gehouden met zowel grote als kleine VvE’s en de vraagstukken uit bepaalde buurten in Amsterdam. Kijk of er iets voor uw VvE bij zit!

!WOON organiseert in de Week van de VvE een cursus inbraakpreventie, een cursus verhuur in de VvE, spreekuren en we zijn aanwezig op de informatiemarkt.

Heeft u een vraag over uw VvE, maar komt de Week van de VvE u niet goed uit? Neem contact met ons op via het online contactformulier of bel naar 020 5230130.

Artikel delen:

!WOON