Meer dan 100 gebruikers VVE123

06 maart 2019

Afgelopen maand registreerde de 100ste gebruiker zich voor het online beheerprogramma VVE123.

Kleine VvE’s (tot en met 9 appartementsrechten) in Amsterdam kunnen gratis gebruik maken van VVE123. VVE123 is een online programma om zelf het beheer en de boekhouding van de VvE te regelen. Voor kleine VvE’s is het vaak te kostbaar om een beheerder in te huren om de financiën van de VvE te regelen. De bewoners zijn daarom op zichzelf en elkaar aangewezen. Het online programma biedt deze VvE’s de mogelijkheid om de VvE op een professionele manier zelf te beheren.

VvE’s beheren met dit programma zelf de financiën. Het bevat begroting en jaarrekening, helpt de maandelijkse bijdrage van de leden te berekenen en kan aanmaningen sturen bij betalingsachterstanden. Daarnaast kan je met een MJOP een meerjaren onderhoudsbegroting maken en uitrekenen hoeveel er jaarlijks gespaard moet worden. Ook de algemene ledenvergadering komt aan bod. Het systeem kan uitnodigingen versturen, beheert de agenda en biedt de mogelijkheid om notulen te maken. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een georganiseerde en actieve VvE.

Aanmelden
Heeft u nog geen account? Meld u dan nu aan en start met het beheren van uw VvE!

 

 

 

 

Artikel delen:

!WOON