Spreekuur Amstelveen direct goed bezocht

07 maart 2019

Amstelveense huurders kunnen vanaf deze week bij !WOON aankloppen voor advies en ondersteuning bij problemen met hun verhuurder. Dinsdag 5 maart vond in Wijkcentrum Alleman het allereerste spreekuur plaats van !WOON. Het spreekuur werd meteen goed bezocht; zes huurders meldden zich.

“Fijn dat we nu begonnen zijn”, zegt wethouder Wonen Rob Ellermeijer. “Er zijn in Amstelveen veel gevallen bekend van problemen tussen huurders en verhuurders. Soms is het vertrouwen in verhuurders helemaal weg. Het is belangrijk dat zij nu bij een onafhankelijke partij terecht kunnen met hun problemen, maar ook als ze bijvoorbeeld gewoon vragen hebben.”

De spreekuren worden geleid door Lone Molenaar van !WOON. “Veel huurders raken de weg kwijt in de complexe wet- en regelgeving of vinden het contact met de verhuurder lastig. Wij zijn blij dat Amstelveners nu bij ons terecht kunnen voor de nodige ondersteuning.” zegt Lone.

Voor meer informatie over de spreekuren in Amstelveen, klik hier.

Artikel delen:

!WOON