Bewoners en corporatie vernieuwen samen het Rivierenhuis

rivierenhuis opknapbeurt

16 april 2019

Eigen Haard en de bewoners van Het  Rivierenhuis gaan samen een plan ontwikkelen voor vernieuwing van deze galerijflat aan de President Kennedylaan in Amsterdam.  De woningcorporatie overlegt regelmatig  met de bewonerscommissie.  Naar aanleiding van vragen en klachten van bewoners over het onderhoud gaat de verhuurder nu om tafel met alle bewoners. Doel is te kijken wat de wensen van de bewoners zijn bij een renovatie en in hoeverre verduurzaming mogelijk is. Samen met de bewoners wordt bepaald wat er naast onderhoud gaat gebeuren. Tijdens een eerste bewonersbijeenkomst wordt het traject toegelicht. Ook is er dan al ruimte voor ronde tafelgesprekken over verschillende  thema’s. Een mooie start voor de toekomstplannen in  een leuk complex.

Artikel delen:

!WOON