Video impressie van goed bezochte Woonmarkt 55+

10 mei 2019

De Woonmarkt 55+  over ouderenhuisvesting in de Oranjekerk trok op 8 mei wel 300 bezoekers. Stadsdeel Zuid organiseerde de markt. Naast !WOON waren er ook dienstverleners zoals de thuiszorgwinkel, vrijetijdsactiviteiten, leveranciers van scootmobiels en van andere relevante diensten en producten. Het !WOON team Zuid ontving veel aanvragen voor een wooncoach. Deze coach komt gratis op bezoek bij senioren om samen met hen te kijken naar mogelijkheden om langer zelfstandig te wonen. Denk aan opties als een traplift of andere aanpassingen in huis. U kunt hier een bezoek aanvragen. Ook stelden bezoekers vragen over de recente huurverhogingen, waarover !WOON adviseert. We maakten deze video om een indruk van de Woonmarkt 55+ te geven.

 

Artikel delen:

!WOON