Berichten over de praktijk van de woningmarkt

05 juni 2019

Extreme prijzen, knelpunten, betrokken bewoners, discussies, initiatieven en mooie resultaten. Verhalen uit de praktijk van huurders en eigenaar bewoners over de woningmarkt. Misschien wel berichten die voor jou van direct belang zijn. Je kunt natuurlijk met enige regelmaat op onze website kijken. Je kunt je ook gratis en zonder enige verplichting abonneren op onze nieuwsbrieven. Die ontvang je dan gemiddeld eens per kwartaal. Gratis. Want wij willen graag dat Amsterdammers, Haarlemmers, Leidenaren en inwoners van de regio weten wat onze medewerkers tegenkomen in de praktijk. Zodat bewoners en beleidsmakers beter op de hoogte zijn wat er speelt, en daar hun voordeel mee kunnen doen. Afgelopen week publiceerden we onze algemene nieuwsbrief voor juni (hier te lezen) en de week daarvoor onze VvE Nieuwsbrief van mei 2019 (hier te lezen). Komende week volgt onze Energie nieuwsbrief en de week daarop volgt ons nieuwste product: een nieuwsbrief voor actieve bewoners en beleidsmakers.

Gratis abonneren op onze nieuwsbrieven kan hier. Genoeg gelezen? Met een simpele druk op de knop kan je je weer afmelden.

Artikel delen:

!WOON