Pluim voor bewonerscommissies in Nieuw-West

25 juni 2019

Eens per jaar zet !WOON de actieve bewoners in Nieuw-West in het zonnetje op de Pluimavond, dit jaar op Stadsboerderij Osdorp. We ondersteunen bewonerscommissies die te maken hebben met beheer, klein onderhoud, renovatie of zelfs sloop van hun complex. Actieve bewoners zijn belangrijk om deze zaken goed te regelen met de verhuurder. Zij dragen bij aan de stedelijke vernieuwing. “Inzet kost tijd en energie, maar je krijgt er een heleboel voor terug. En daar komt nog bij, je leert al je buren kennen”, aldus Yvonne Wijngaarden van bewonerscommissie Osdorperhof. Op de Pluimavond spraken de bewoners tijdens een barbeque en quiz over problemen waar ze tegenaan lopen zoals een gepland Youth Hostel in een seniorencomplex. Ook successen als de plaatsing van zonnepanelen, dakisolatie of groenvoorzieningen passeerden de revue.

Artikel delen:

!WOON