Energiecoaches gezocht in Zaanstad

27 augustus 2019

Ook inwoners van Zaanstad kunnen binnenkort huisbezoek van een energiecoach aanvragen. De gemeente maakt dat mogelijk. !WOON en Impact aan de Zaan zoeken nu energiecoaches die in Zaanstad aan de slag willen. Het gaat om Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Westzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam.

Na het bezoek van jou als energiecoach weet de bewoner wat hij of zij kan besparen op energieverbruik. Minder verbruik betekent een lagere rekening. Je draagt bij aan de klimaatdoelstellingen, want minder verbruik is minder vervuiling. Voorkennis is niet nodig. De training is op woensdag 18 september van 13.00-21.00 uur in Zaanstad (exacte locatie volgt).

We zoeken 11 vrijwilligers die minimaal 1 uur per week beschikbaar zijn voor een periode van 3 maanden.

Voor je vrijwilligerswerk ontvang je € 4,50 per huisbezoek van een uur.
Je krijgt een tablet in bruikleen en je kunt van alles bijleren over energie.

Wil je meer weten? Bel dan naar 020 – 523 0190 of meld je aan via www.wooninfo.nl/energiecoach-worden

Impact Aan De Zaan – Energie-Klimaat-Coaches

 

Artikel delen:

!WOON