Lees de nieuwsbrief Bewonersinitiatief & Invloed

Nieuwsbrief Bewonersinitiatief & Invloed

13 augustus 2019

Onlangs verzonden wij onze Nieuwsbrief Bewonersinvloed & Initiatief. Deze nieuwe uitgave bevat een selectie van onze nieuwsberichten speciaal voor actieve bewoners en beleidsmakers die werken aan wonen en leven in Amsterdam en regio. Gemiddeld eens per kwartaal berichten we voor en over mensen die actief zijn in bewonerscommissies of huurdersverenigingen, in Verenigingen van Eigenaren, in meedenk netwerken, die een wooncoöperaties opzetten of die zich inzetten voor energietransitie van onderop. Wij helpen, faciliteren en adviseren actieve bewoners. Ook  informeren we beleidsmakers over ontwikkelingen die we zien. We hopen met de uitwisseling tussen actieve bewoners en beleidsmakers stad en regio vooruit te helpen.

De nieuwsbrief is hier te lezen.

Vindt u de berichten interessant? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrieven.
U kunt ook kiezen voor de algemene nieuwsbrief of de specials over energiebesparing of VvE.

 

 

Artikel delen:

!WOON