Stem voor jongeren die bouwen aan hun toekomst

jongeren bouwen aan hun toekomst

05 september 2019

Amsterdamse jongeren komen amper aan een woning. Zij wachten ellenlang op een huis, hebben vaak weinig inkomen en kunnen dus gewoon niet lekker starten met hun leven. Als !WOON juichen we elk initiatief toe om daar verbetering in te brengen, zeker als dat gebeurt samen met deze jongeren. Daar deed zich een mooie gelegenheid voor toen de koepel van woningcorporaties Aedes een prijsvraag uitzette onder haar leden. Woningcorporatie Rochdale heeft met inbreng van !WOON een plan bedacht waarin jongeren letterlijk zelf aan hun toekomst kunnen gaan bouwen: ze ontwerpen hun eigen woning en helpen mee bouwen. Idee is om dat uit te voeren in een pilot in bij voorkeur Nieuw West.

Help jij mee en geef jij jouw stem? Het project met de meeste stemmen wordt uitgevoerd.

Je kan hier stemmen. Stem op TEAM 6: ‘Zwakke wijken in de greep van ondermijning (Rochdale)’

Artikel delen:

!WOON