Energiecoaches delen 7,5 kilometer radiatorfolie uit

14 oktober 2019

Sinds het begin van het Energiecoachproject gaven de energiecoaches van !WOON al 1500 pakketten radiatorfolie weg. Dat is ruim 7,5 kilometer.  Met deze folie kunnen  de radiatoren kamers effectiever verwarmen.

Radiatorfolie isoleert de achterkant van de radiator, zodat de warmte de kamer in gaat, in plaats van dat de buitenmuur verwarmd wordt. Een simpele manier om te besparen op de energierekening.

Zijn uw radiatoren al voorzien van radiatorfolie? Als u zich aanmeldt voor een bezoek van de energiecoach ontvangt u naast handige adviezen ook enkele producten waarmee u energie kunt besparen. U mag zelf kiezen voor bijvoorbeeld radiatorfolie of één van de andere producten, zoals tochtstrips, ledlampen of producten om water te besparen. De eerste € 15 aan producten (inkoopprijs) krijgt u cadeau van de gemeente. Indien u meer bespaarproducten wil gebruiken, betaalt u daar een kleine bijdrage voor.

Inwoner van Amsterdam, Haarlem, Zaanstad? Vraag nu een bezoek aan, gratis en zonder enige verplichting. Ga naar de aanmeldpagina voor de energiecoach of bel met 020-5230190. Binnenkort ook in de regio.

Artikel delen:

!WOON