Waardering voor de inzet van onze vrijwilligers

dank voor de vrijwilligers bij !WOON

20 november 2019

Zaterdag  16 november was het !WOON vrijwilligersdag. Met een opkomst van circa 70 vrijwilligers en 15 medewerkers zat de Schreierstoren gezellig vol! Na een  welkomstwoord en een korte voorlichting ging iedereen aan de lunch om vervolgens in de rondvaartboot te stappen voor een mooie tocht over het IJ en de grachten. Onderweg testte Stan met een !WOON quiz de kennis van de vrijwilligers en vermaakte collega Jan de deelnemers met interessante en nostalgische woonverhalen.

De dag werd afgesloten met een borrel en een hapje waarbij wij samen met de vrijwilligers werkten aan het thema medezeggenschap. De Energiecoaches, Wooncoaches en medewerkers van woonspreekuren en spreekuren woning zoeken gaven op een invulkaart aan waar zij graag over mee willen praten en denken. Er zijn flink wat kaarten ingeleverd! Met deze input gaan we samen met de vrijwilligers verder vorm geven aan hun inbreng in de organisatie. Met deze dag en het betrekken van de vrijwilligers tonen we waardering voor hun zo ontzettend belangrijke inzet voor de bewoners. Hulde!

 

Artikel delen:

!WOON