Data cursussen VvE voorjaar 2020 bekend

19 december 2019

Ook in 2020 geeft !WOON gratis cursussen voor eigenaar-bewoners in een VvE. Ga snel naar onze agenda en schrijf u in!

!WOON heeft cursussen over verschillende onderwerpen waar u als bewoner in een VvE mee te maken krijgt, zoals verhuur (aan toeristen, studenten, etc.), het vergroenen van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en bestuur & beheer. Dit jaar bieden we ook een nieuwe cursus aan over het wijzigen van de splitsingsakte.

Wilt u meer weten over de basis van de VvE, zoals de rol van de splitsingsakte, de regels rondom de vergadering en wat het breukdeel en de stemverhouding nou eigenlijk zijn? Bezoek dan onze cursus ‘VvE: de basis’.  In deze cursus van 90 minuten krijgt u in vogelvlucht uitleg over de basisprincipes van de VvE.

Een overzicht van alle cursussen vindt u in de agenda op onze website. Vooraf aanmelden is verplicht en kan ook via de agenda.

Artikel delen:

!WOON