Volg de vaak bizarre praktijk van de woningmarkt

Bewoners voorop

14 december 2019

Blijf je graag op de hoogte van ontwikkelingen op de woningmarkt? !WOON ziet direct wat er in de praktijk gebeurt. We helpen bewoners en posten nieuws en korte video’s over ontwikkelingen in Amsterdam en regio. Leuk en minder leuk. Rare woonsituaties, geslaagde acties, mooie voorbeelden en initiatieven. Berichten over en met bewoners, nieuws dat je verbaast of inspireert. Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze gratis nieuwsbrieven en volg ons op onze social media kanalen. Gratis. Deel de berichten met vrienden, bekenden en familie die er misschien ook iets aan hebben. Laat zien dat je geeft om goed en betaalbaar wonen en betrokken bewoners.

Gratis nieuwsbrieven

Abonneer je hier op onze nieuwsbrieven. Dan krijg je circa eens per kwartaal een overzicht van onze berichten per terrein. We hebben een algemene nieuwsbrief en verder edities speciaal over energie, bewonersinitiatieven en voor eigenaar-bewoners in een Vereniging van Eigenaren. Hier vind je het overzicht.

Volg ons op Facebook, Linkedin, Twitter of Youtube

Wil je de berichten al direct na plaatsing zien? Volg ons dan op onze social media kanalen. Dan zie je ons nieuws direct als we het posten.

Like ons op Facebook

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Twitter

Abonneer je op ons Youtube kanaal

In 2020 is @stichtingwoon ook op Instagram

Nieuw in januari: ons Instagram account. Tot nu toe zijn we beter in tekst dan in beelden, dus daar hebben we nog even mee gewacht. Maar daar komt verandering in! En helaas, de naam wooninfo was natuurlijk al bezet.

Artikel delen:

!WOON