Huurdersnetwerk Amsterdam zoekt bestuursleden

25 januari 2020

Huurders Netwerk Amsterdam is in 2019 opgericht om de belangen van huurders in Amsterdam te behartigen. Dat is van groot belang met de krapte op de woningmarkt en de exploderende prijzen. Om de organisatie verder uit te bouwen en zichtbaar te maken zoekt het netwerk twee nieuwe bestuursleden, waarvan één met zicht op financiën. Andere gewenste kennis en vaardigheden zijn inhoudelijk en tactisch advies over de inzet aan de overlegtafels, organisatieopbouw en communicatie.

Het netwerk zoekt mensen die één tot vier dagdelen per week kunnen vrijmaken. Zij krijgen een bestuursvergoeding van 325 tot 650 euro bruto per maand. Kandidaten voor deze mooie uitdaging graag belangstelling kenbaar maken voor 31 januari 2020. Nadere informatie op deze pagina.

Artikel delen:

!WOON