Energiecoach geeft stadsdeelbestuurder thuis energieadvies

02 maart 2020

Energiecoach Felix bezoekt Melanie van der Horst, stadsdeelbestuurder in West, om bij haar thuis besparingsadvies voor haar woning te geven. Hoe Melanie en haar gezin ‘scoren’ en welke tips zij krijgen, ziet u in het filmpje.

Melanie had van tevoren de indruk dat zij een goed geïsoleerd huis heeft, maar dacht wel dat zij met haar gezin nog kan verbeteren qua water- en energiegebruik. Toch blijkt er meer mogelijk. De energiecoach loopt de vragenlijst door en vult verbruiksgegevens in. Zo komt hij tot gericht advies voor haar gezin en krijgt zij ook enkele gratis bespaarproducten cadeau. Gemiddeld bespaart een bewoner 8% op zijn of haar energieverbruik na het bezoek van de energiecoach.

Wilt u ook een gratis bezoek van een energiecoach en gratis bespaarproducten ontvangen?

Vraag dan hier een bezoek aan.

 

 

Artikel delen:

!WOON