In memoriam Monique Beek: 18 jaar op de bres voor huurders

30 juni 2020

Op 23 juni overleed een markant Amsterdammer: onze voormalige collega Monique Beek. Monique werkte sinds de start van de huurteams in 1997 bij ons team Centrum. Ze heeft vele huurders in de Jordaan en Gouden Reael aan huurverlaging geholpen en op hun rechten gewezen.  Zelfs na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd in 2016 bleef ze nog een tijdje in dienst. Ze was niet alleen een hardwerkende collega maar ook zeer betrokken en als mens heel bijzonder. Recht voor z’n raap en het hart op de goeie plek. Iedereen die haar gekend heeft zal haar niet snel vergeten.

Na haar vertrek bij het Huurteam Binnenstad hebben we haar geïnterviewd voor een artikel in de Jordaankrant. Dat interview kunt u hier lezen: 18 jaar op de bres voor de huurder

Artikel delen:

!WOON