Zaankanters weer aan de slag met energie besparen

28 september 2020

Zaankanters kunnen ook dit najaar weer gratis bezoek krijgen van een Energiecoach. Na een geslaagde proef slaan de Gemeente Zaanstad en de woningcorporaties ZVH, Parteon, Eigen Haard en Rochdale samen met !WOON de handen ineen om zoveel mogelijk bewoners te bereiken. Bewoners ontvangen een brief over dit aanbod, maar kunnen zich ook zelf aanmelden voor een gratis energie adviesgesprek.

De Zaanse vrijwilliger gaat met de bewoner in gesprek over verlagen van het energieverbruik door anders om te gaan met apparaten, ventileren en de verwarming. Ook biedt de energiecoach gratis bespaarproducten met keuze uit led-lampen, radiatorfolie en een waterbesparende douchekop. Met dat cadeau zijn de eerste euro’s al bespaard.

Een bijeenkomst was onlangs het startschot voor verschillende energiecoaches om weer bij bewoners thuis langs te gaan. “Ik heb er weer zin in!” zegt een van de coaches. Natuurlijk houden de vrijwilligers voor uw en hun eigen veiligheid de richtlijnen van het RIVM aan. Mocht u zich nog niet prettig voelen bij een gesprek bij u thuis, bieden wij ook de mogelijkheid een videogesprek te voeren. Dat gaat makkelijker dan u misschien denkt.

De eerste gesprekken hebben al plaatsgevonden, de eerste bespaarrapporten zijn gemaakt en de eerste radiatorfolie hangt alweer achter de radiatoren. Samen stomen we ons klaar voor het nieuwe stookseizoen! Voor en door Zaankanters met begeleiding van !WOON.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Vraag dan hier een gratis bezoek aan of bel tijdens kantooruren met 020 – 523 0190.
Ook inwoners van Amsterdam, Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Velsen, Zaanstad en Zandvoort kunnen een gratis bezoek van een coach in hun gemeente aanvragen.

Vraag gratis bespaaradvies van de Energiecoach

Artikel delen:

!WOON