Dit is energiecoach Fay, vrijwilliger

31 oktober 2020

Fay deed de training om energiecoach bij !WOON te worden. Zij is nu één van de vrijwilligers die bewoners bij hen thuis of online adviseren over een energiezuiniger huis. Zij vindt het leuk om energiecoach te zijn “omdat er geen belang achter zit: er wordt geen geld mee verdiend en is puur en neutraal advies.” Zo draagt Fay graag haar steentje bij aan een beter klimaat.

Woont u in Amsterdam, Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Velsen, Zaanstad of Zandvoort? U kunt een gratis energieadvies aan huis aanvragen. Dan krijgt u een energiecoach op bezoek die u voorziet van tips en een aantal gratis bespaarproducten. Een online advies kan ook. Tip: regel een bezoek voor vrienden of familie.

De energiecoach geeft tips voor uw woning en u ontvangt naar keuze enkele energie besparingsproducten (een led lamp, waterbesparende douchekop of radiatorfolie) cadeau. Klik hier om een gratis en eenmalig bezoek van de energiecoach in uw woonplaats aan te vragen.

Artikel delen:

!WOON