Energiecoachproject genomineerd voor de Omarmprijs

01 oktober 2020

Het energiecoachproject van !WOON is genomineerd voor de Omarmprijs. Deze prijs zet initiatieven in het zonnetje die bijdragen aan het bestrijden van armoede in Amsterdam. De winnaar wordt op 22 oktober bekend gemaakt.

Gratis advies om te besparen op de rekening

De vrijwillige Energiecoaches van !WOON geven bewoners advies om geld te besparen op hun energierekening. Ze brengen ook bespaarproducten zoals radiatorfolie, tochtstrips en ledlampen mee. De bewoner kan een keuze maken, gratis. Tijdens een gesprek kijkt de bewoners samen met de coach waar op een simpele manier minder energie te verbruiken is. Dat kan al snel een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen. Deze dienst kost de bewoner geen geld, omdat de gemeente  de kosten betaalt.

Nominaties en prijsuitreiking Omarmprijs

Dit jaar zal het programma van de prijsuitreiking voor een beperkte groep ‘live’ in Pakhuis de Zwijger plaatsvinden. Iedereen is verder online welkom om het event te volgen. Op donderdag 22 oktober heeft de organisatie tussen 15.00 en 17.00 uur een programma met inspirerende tafelgasten, waarna de jury de prijswinnaars bekend maakt. Zie voor meer informatie deze website van Pact voor Amsterdam.

Vraag gratis bespaaradvies van de Energiecoach

 

Artikel delen:

!WOON