Gemeente Haarlem vraagt energiecoaches om extra dienst

Foto van Slimwonenapp

27 oktober 2020

De Gemeente Haarlem biedt 1000 Haarlemmers bij wijze van proef de Slimwonenapp aan. De Gemeente vroeg energiecoaches van !WOON  om bewoners eventueel te helpen bij het downloaden ervan. Eind oktober krijgen de bewoners van geselecteerde wijken een brief met uitleg over de app en hoe ze die zelf kunnen installeren op hun smartphone.

De Slimwonenapp maakt gebruik van de slimme meter en geeft inzicht in het energieverbruik. Met opdrachten, tips en door het energieverbruik te vergelijken met andere bewoners helpt de app om minder energie te verbruiken en zo te besparen op de kosten. De proef duurt enkele maanden.

In de brief verwijst de Gemeente Haarlem naar de energiecoach van !WOON voor bespaaradvies, bespaarproducten en hulp bij het installeren van de Slimwonenapp. De Haarlemse energiecoaches krijgen deze maand nog een online uitleg van de makers van de app. De eventuele drempel om mee te doen wordt hiermee verlaagd. Door samen te werken kunnen Haarlemmers nu nog meer energie besparen. En dat is goed voor hun portemonnee en het milieu.

Wilt u ook een energiecoach in Haarlem aanvragen voor een gratis energiebesparingsadvies aan huis? Neem dan contact op.

Artikel delen:

!WOON