Denk mee over het jongeren huisvestingprobleem!

05 november 2020

Ben jij jongere in Amsterdam en wil jij meedenken over het huisvestingprobleem als jongere? Dan zien we jou graag bij de Woontop georganiseerd door de Gemeente Amsterdam. De Woontop vindt plaats op donderdag 12 november om 20.30 uur. Het is een online evenement dus je kan gewoon thuis meedoen. Denk en praat vooral met ons mee. En wij zullen er ook zijn! Zien we je daar?

Hier kun je je aanmelden voor de Woontop en actief meedenken over de jongerenhuisvesting in Amsterdam.

Jongerenpanel UPLIFT

Sinds oktober dit jaar bestaat het Jongerenpanel dat zich hard maakt voor de positie van jongeren op de woningmarkt in Amsterdam. Het jongerenpanel is een onderdeel van het project UPLIFT: een Europees project dat zich inzet voor de verbetering van de positie van jongeren. In Amsterdam werken Woonstichting De Key, TU Delft en Gemeente Amsterdam samen met dit panel aan beleid vóór jongeren, dóór jongeren. !WOON begeleidt het jongerenpanel in de uitwerking van hun plannen.

Wil jij na de Woontop op 12 november blijven meedenken over jouw positie op de woningmarkt? Samen met andere jongeren je hard maken voor jouw leeftijdsgenoten en ideeën meegeven aan beleidsmakers? Mail dan Hanna Smit.

Jongerenpanel: jouw mening telt – UPLIFT

Artikel delen:

!WOON