Waardevol inzicht door advies voor energiebesparing

04 december 2020

Energiecoach Felix vertelt over zijn vrijwilligerswerk bij !WOON. Hij vindt de energietransitie leuk, zocht vrijwilligerswerk en kwam onze oproep voor vrijwilligers tegen. Nu gaat hij als energiecoach met bewoners in gesprek om te kijken hoe zij met eenvoudige aanpassingen energie en kosten kunnen besparen. Hij doet dit naast zijn baan als zelfstandige en geeft gemiddeld één energie besparingsgesprek per week.

“Ik denk dat het advies een hele hoop inzicht geeft. Uiteindelijk is het beter voor het milieu en ook goed voor je portemonnee. Ik ben nu voor mezelf tweehonderd euro per jaar minder kwijt. Elk jaar! En mijn gedrag en mijn manier van leven is er niet anders van geworden. Het is puur een beetje bewustwording en een paar slimme trucjes toepassen. Dat kunnen mensen leren van een energiecoachgesprek, dus ik denk dat het heel waardevol is.”

Gratis advies om energie te besparen

Een advies is gratis en praktisch. Als de Corona richtlijnen het toelaten komt de energiecoach op bezoek, maar videobellen kan ook. Kijk dit filmpje om meer te horen over de het werk van Felix. Ook een gratis advies op maat? Vraag het meteen hier aan.

Artikel delen:

!WOON