Menukaart voor bewoners(groepen) in de buurt

03 maart 2021

Hij is er! Onze gloednieuwe Menukaart met het ondersteuningsaanbod voor bewonersgroepen die actief zijn in de buurt. Dit aanbod is tot stand gekomen dankzij onze samenwerking met- en ondersteuning van bewonersgroepen in de Ontwikkelbuurten.

Menukaart?

Maaltijden kan je nog niet bij ons bestellen, maar we hebben ons best gedaan om ons aanbod zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. De Menukaart beschrijft kort zes categorieën van ondersteuning. Geen zin om te lezen? Klik dan op een van de filmpjes, gepresenteerd door ons Team Ontwikkelbuurten. Via een QR-code kom je ook bij de filmpjes terecht. Bekijk de menukaart hier.

Hoe is het aanbod tot stand gekomen?

Ons team krijgt regelmatig de vraag waar wij bewonersgroepen bij kunnen ondersteunen. Juist omdat we maatwerk leveren en een breed aanbod van trainingen en cursussen voor bewoners bieden, is het lastig gebleken om dit in één zin samen te vatten. Daarom hebben we dit gebundeld in de menukaart. Het overzicht is bedoeld voor bewoners die in de buurt actief zijn. Daarnaast hebben we ook een aanbod voor bewonersgroepen die invloed willen uitoefenen op plannen voor renovatie of sloop, die willen dat de woningen een betere energieprestatie krijgen en voor Huurderskoepels per verhuurder.

Persoonlijke kennismaking

Zit jouw ondersteuningsbehoefte er niet tussen? Dat kan. Wij leveren maatwerk. Elke buurt is immers anders en elke bewonersgroep en buurt heeft een eigen karakter. Neem gerust contact met ons op. Op de introductiepagina zie je onze teamleden met contactgegevens.

Voor wie?

In de Ontwikkelbuurten bieden wij gratis ondersteuning aan bewonersgroepen of bewoners die samen met andere buurtbewoners een bewonersgroep willen vormen. Vaak werken wij samen met lokale partners. Ook buiten de Ontwikkelbuurten bieden wij ondersteuning, in dat geval kunnen we samen op zoek naar financiering.

Promotie en meer informatie

Het is mogelijk om een geprinte versie van de Menukaart te ontvangen.
Het delen van dit bericht of deze digitale menukaart mag, graag zelfs.

Voor meer informatie bel een van onze teamleden of neem contact op met Francis Bock. Mail of bel 06-58823772.

Artikel delen:

!WOON

Mobiele versie afsluiten