Actrice Juud Doorman kent genoeg foute verhuurders

17 mei 2021

Actrice Juud Doorman, bekend van populaire schoolserie SpangaS en Oesters van Nam Kee, is blij dat !WOON bestaat. Juud woont al sinds haar 19de jaar in Amsterdam. Zij heeft altijd gehuurd, tot zE 15 jaar geleden voor het eerst iets kon kopen. Inmiddels woont zij in een gezellig buurtje in West. Zij is heel blij met haar benedenwoning, maar kent genoeg mensen met minder fijne woonervaringen. “Ik heb vrienden met kinderen die in Amsterdam studeren en natuurlijk broodnodig op zoek zijn naar woningen die er niet zijn dus soms gedwongen worden om iets te accepteren met z’n drieën zonder deugdelijk huurcontract, zonder warm water. Ik ben blij dat !WOON bestaat, want daar kun je alle informatie vinden, ze hebben een hele overzichtelijke website wat je moet doen tegen bijvoorbeeld dit soort verhuurpraktijken.”

Bekijk de video over hoe Juud zelf woont in Amsterdam en over vrienden met minder positieve woonervaringen.

Abonneer je op ons Youtube kanaal voor nieuwe video’s en nuttige informatie over huren en wonen! Dit is de link naar deze Youtube video.

WOON is onafhankelijk, gesubsidieerd door de gemeente Amsterdam en is er voor zowel huurders als eigenaar-bewoners. Binnen !WOON vind je ook het Meldpunt Ongewenst Verhuurgedrag voor huurders die te maken krijgen met bedreigingen of intimidatie door hun verhuurder.

Artikel delen:

!WOON