Project engineer doet vrijwilligerswerk als energiecoach

31 mei 2021

Arthur uit de Amsterdamse Rivierenbuurt is Energiecoach. Hij doet dit vrijwilligerswerk naast zijn baan als project engineer bij een architectenbureau. Hij vertelt in dit interview hoe hij het vindt, hoe de bewoners reageren en waarom hij op deze manier zijn steentje bijdraagt. Zo krijg je een indruk van wie jij als Energiecoach op bezoek zou kunnen krijgen als je een afspraak maakt voor een uur gratis energiebesparingsadvies aan huis of via videobellen. Of misschien lijkt het je wel leuk om zelf Energiecoach te worden?

Bekijk de video op Youtube over zijn drijfveren als Energiecoach en ontdek met welke bespaartip een gezin in Amsterdam nu 600 euro per jaar bespaart.

Dit is de link naar de Youtube video: https://youtu.be/CtWQjPoJYAg.

Bij !WOON werken naast de betaalde krachten ook 150 vrijwilligers als Energiecoach, wooncoach of als vrijwilliger op spreekuur Woning zoeken. Om een energiebesparingsadvies aan te vragen of om zelf Energiecoach te worden kun je kijken op onze pagina Energie.

Artikel delen:

!WOON