Romy’s idee om makkelijker een woning te vinden

30 augustus 2021

We vroegen de jongeren van UPLIFT om hun idee om het vinden van een woning voor jongeren beter te maken. UPLIFT is een platform voor en door jongeren. Deze week het idee van Romy voor jongerenhuisvesting. Door haar idee zou het vinden van informatie van woningen voor jongeren sterk verbeteren. Bekijk snel de video hieronder van Romy en laat jouw idee achter in de comments op Youtube.

Bekijk het idee van Romy hier op ons Youtube kanaal.

Meedenken over nieuw beleid met UPLIFT?

Wat vind jij van het huidige beleid voor jongerenhuisvesting? Wil jij meedenken over nieuw beleid? Wil je hierover in gesprek met ambtenaren en wethouders?

We hebben een jongerenpanel opgericht om samen belangrijke thema’s rondom jongerenhuisvesting bespreekbaar te maken. In meerdere sessies bestuderen we samen het thema en bedenken we nieuwe beleidsvoorstellen. Aan het einde van elke themaronde presenteren de jongeren hun input aan belangrijke woonprofessionals. Denk aan ambtenaren, woonprofessionals en wethouders. Dit alles doen we in samenwerking met de initiatiefnemers: de gemeente Amsterdam, Woonstichting de Key, TU Delft en !WOON.

Wil je deelnemen aan dit project? Meld je aan via: h.smit@wooninfo.nl

 

Artikel delen:

!WOON